Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Varčevalnica
Upravljanje
 
Trgovanje
 
Korporativne finance
 
Akademija
 
Recepcija
 
Kontakt
ENGLISH
VSTOP ZA UPORABNIKE
 
ISKALNIK

DNEVNA TRGOVALNA IDEJA

Kaj je Dnevna trgovalna ideja?

Dogajanje na svetovnih delniških trgih je v zadnjih letih precej dinamično, kar po eni strani prinaša negotovost, na drugi strani pa bolj kratkoročno usmerjenim trgovalcem ponuja množico priložnosti. Z Dnevno trgovalno idejo želimo zainteresiranim trgovalcem ponuditi jasno dnevno trgovalno idejo po priporočilu naših analitikov.

V izbor ne vključujemo le delniških naložb, ampak smo vključili tudi surovinske in obvezniške indeksne sklade, prav tako pa lahko posegamo po indeksnih skladih, ki inverzno posnemajo gibanje določenega finančnega instrumenta ali trga.

V kratki obrazložitvi trgovalne ideje tako poleg tehnične slike in nekaterih fundamentalnih in tehničnih indikatorjev podajamo tudi kratek komentar, kjer se dotaknemo tržnih razmer. Prav tako na dnevnih idejah prikazujemo pretekle naložbene ideje, ki so bila predmet predhodnih priporočil in kjer še ni prišlo do zapiranja pozicij.

Za vse informacije smo dosegljivi na telefonskih številkah 01 32 00 393, 01 32 00 397 in 01 32 00 398 ali na naslovu trgovanje@alta.si. Veseli bomo vaših pohval, pripomb ali kritik.

  • Navodila za uporabo Dnevne trgovalne ideje
  • Kako do Dnevne trgovalne ideje z brezplačnim SMS-om

DO 50 % UGODNEJŠE TRGOVANJE

e-Trading - spletna aplikacija za trgovanje z vrednostnimi papirji.
PREVERITE

e-Trading

Brezplačna spletna aplikacija za trgovanje z vrednostnimi papirji.
VSTOPITE

 

Kontakti

Saša Mohorko, borzna posrednica
01 3 200 397

Sandra Bulajić, borzna posrednica
01 3 200 381

Urška Jenčič, vodja klasičnega trgovanja
01 3 200 398

Oddaja naročil po 16:00 (Janez Kožuh)
01 3 200 333

Oddaja po e-pošti:
orders@alta.si