Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Varčevalnica
Upravljanje
 
Trgovanje
 
Korporativne finance
 
Akademija
 
Recepcija
 
Kontakt
ENGLISH
VSTOP ZA UPORABNIKE
 
ISKALNIK
JUTRANJI NAVIGATOR

Vsakodnevni celosten pregled trgov

Dinamično dogajanje na finančnih trgih od vseh tržnih udeležencev zahteva nenehno prilagajanje, razvoj in napredek. Ažurna obveščenost o aktualnih informacijah in sposobnost hitre reakcije na spremembe v nestanovitnem okolju so nujen predpogoj za uspeh na finančnih trgih. Zato smo kot dopolnilo Dnevni trgovalni ideji za vas pripravili še Jutranji navigator, kar vam bo ob poplavi tržnih informacij olajšalo sestaviti pravi tržni mozaik dogajanj na kapitalskih trgih in naložbenih priložnosti.

 NAROČI SE

Jutranji Navigator zajema:

  • PREGLED DONOSOV IN KOMENTAR za pretekli dan

  • KRATKOROČNI POGLED (s prikazom ključnih kratkoročnih območij podpore in odpora je namenjen tistim trgovalcem z nekajdnevnim horizontom trgovanja)

  • SREDNJEROČNI POGLED (prikaz ključnih srednjeročnih območij podpore in odpora ter rotacije sektorjev, ki bo vlagateljem nakazala, kam se v tistem trenutku stekajo finančna sredstva in iz katerih panog se je v tistem času morda bolje umakniti)

  • DOLGOROČNI POGLED (fundamentalni pogled, pripravljen na podlagi naše četrtletne investicijske strategije)

  • Pripravili smo tudi OPIS TRGOVALNEGA OKOLJA, v katerem se določen trg, surovina ali valuta nahaja v kratkoročnem in srednjeročnem časovnem horizontu. Opis trgovalnega okolja vlagateljem služi predvsem kot razumevanje trenutnega okolja, v katerem se posamezen trg, surovina oz. valuta nahaja, ter kot vodilo pri odločitvah, kako naj se posameznik v tovrstnem trgovalnem okolju ravna pri svojih investicijskih odločitvah.

 

Posamezni slikovni izseki so namenjeni le informativnemu prikazu vsebine in niso ažurni podatki, namenjeni za trgovanje.

Želimo si, da so posredovane vsebine za vas tudi uporabne, zato vas pozivamo, da se s svojimi željami in kritikami obrnete na nas. Vse predloge, mnenja, pohvale in kritike nam sporočite na trgovanje@alta.si.

DO 50 % UGODNEJŠE TRGOVANJE

e-Trading - spletna aplikacija za trgovanje z vrednostnimi papirji.
PREVERITE

e-Trading

Brezplačna spletna aplikacija za trgovanje z vrednostnimi papirji.
VSTOPITE

 

Kontakti

Saša Mohorko, borzna posrednica
01 3 200 397

Sandra Bulajić, borzna posrednica
01 3 200 381

Urška Jenčič, vodja klasičnega trgovanja
01 3 200 398

Oddaja naročil po 16:00 (Janez Kožuh)
01 3 200 333

Oddaja po e-pošti:
orders@alta.si