Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Varčevalnica
Upravljanje
 
Trgovanje
 
Korporativne finance
 
Akademija
 
Recepcija
 
Kontakt
ENGLISH
VSTOP ZA UPORABNIKE
 
ISKALNIK

ALTA Invest v prvih treh mesecih tega leta s 35,44 % tržnim deležem na Ljubljanski borzi

V družbi ALTA Invest d.d. smo v prvih treh mesecih tega leta dosegli najvišji tržni delež v sklenjenih poslih na Ljubljanski borzi vrednostnih papirjev, in sicer je le-ta znašal kar 35,44 %.  Doseženi tržni delež je tudi višji od tržnega deleža, ki so ga dosegli naslednji trije borzni člani skupaj. Največji tržni delež smo dosegli že v letu 2014 (na letni ravni 27,31 %) ter v vseh posameznih treh mesecih tega leta. Tako še naprej potrjujemo vodilni položaj na slovenskem kapitalskem trgu kot vodilna borznoposredniška družba.
 
Zgornje potrjuje tudi prejem priznanja finančne publikacije EMEA Finance v kategoriji »Best broker« že drugo leto zapored (najboljši borzni posrednik). Letos smo prejeli še naslov »Best asset manager« (najboljši upravljavec premoženja). Več si lahko preberete TUKAJ.
Tržni delež družbe ALTA Invest d.d., ki je naveden v sporočilu, je izračunan na podlagi prometa vseh borznih članov na Ljubljanski borzi v pvih treh mesecih leta 2015 kot izhaja iz Mesečnih statističnih poročil Ljubljanske borze vrednostnih papirjev d.d.