Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Varčevalnica
Upravljanje
 
Trgovanje
 
Korporativne finance
 
Akademija
 
Recepcija
 
Kontakt
ENGLISH
VSTOP ZA UPORABNIKE
 
ISKALNIK

Omejitev odgovornosti

Vse zapise na teh straneh so pripravile družbe iz skupine ALTA (v nadaljevanju: Alta). Pričujoče vsebine in podobe na teh spletnih straneh so predmet avtorske zaščite in drugih oblik intelektualne lastnine.

Alta si pridržuje vse pravice intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja. Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se lahko uporabljajo izključno v nekomercialne namene. Prepovedano je razmnoževanje, spreminjanje ali kakršnokoli drugačno razširjanje dela ali celotnih tekstov, objavljenih na teh straneh ali podatkov, vsebovanih v njih, razen v primeru pisnega soglasja Alte.

Vsebina teh strani ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah Alte ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Alta ni odgovorna za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.

Alta si pridržuje pravico kadarkoli in v kakršnemkoli obsegu spremeniti, dodati ali odstraniti vsebino teh spletnih strani.

ALTA Invest, investicijske storitve, d.d. ter Alta Skladi d.d. opravljata dejavnost pod nadzorom Agencije za trg vrednostnih papirjev, Poljanski nasip 6, Ljubljana. Navedeni pravni osebi ter z njima povezane osebe imajo lahko interes za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, ki so omenjeni na teh spletnih straneh.

Ostale informacije o ALTA Invest, storitvah ALTA Invest ter finančnih instrumentih na podlagi ZTFI in Sklepa o pogojih za opravljanje investicijskih in drugih storitev za borznoposredniške družbe so razvidne iz informacij in aktov ALTA Invest, objavljenih na tej spletni strani:

Politika piškotkov

Piškotki so datoteke z besedilom, ki jih spletna stran shrani pri uporabniku in imajo različno vlogo pri delovanju spletnih strani. Na tej strani jih uporabljamo na tak način:

Izvor Ime piškotka Namen Trajanje
Lastni piškotek ASP.NET_SessionId, .ASPXALTA Piškotki se uporabljajo za normalno delovanje spletne strani (uporabnikova izbira jezika spletne strani, vpis v spletne aplikacije) le za čas seje
Google _ga, _gat Piškotke nastavi orodje Google Analytics. Omogoča pregled statistike spletnega mesta. do 2 leti
Google _utma … _utmz, SC, ga, PREF, SNID, NID, GoogleAccountsLocalesession, AnalyticsUserLocale, GAPS Piškotki omogočajo prikaz ključnih funkcionalnosti Google zemljevidov. Uporabljajo se izključno na straneh, kjer so uporabljeni zemljevidi. do 2 leti
Lastni piškotek Invest Profil Hranjenje rezultata izračuna profila do 1 leta
AdRoll _ar_v4 Piškotek omogoča prikazovanje uporabniku bolj relevantnih spletnih oglasov. do 1 leta
Kissmetrics kvcd, km_ai, km_uq, km_vs, km_lv Izboljševanje uporabniške izkušnje - anonimno merjenje. do 1 leta
analitika CrazyEgg is_returning Izboljševanje uporabniške izkušnje - anonimno merjenje. do 5 let

Izjavljamo, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

ALTA Skupina d.d. in druga podjetji v skupini ALTA za optimizacijo tržnega komuniciranja na svojih spletnih straneh uporablja analitično programsko opremo Google Analytics od Google Inc., ki uporablja piškotke za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in ključnih besed, ki vodijo na mesto, problemi pri navigaciji). Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni in se ne povezujejo z osebnimi podatki. Podatki se uporabljajo za potrebe družb v Skupini ALTA. S klikom na spodnjo povezavo imate možnost, da teh piškotkov ne boste sprejemali.

Vklopi

Upravljanje vaše politike zasebnosti z uporabo piškotkov na naši spletni strani

Pri vašem prvem obisku naše spletne strani vas s pasico na zgornjem delu strani seznanimo z uporabo piškotkov in z možnostjo njihovega izklopa. To storite s klikom na povezavo "Izklopi" na tej strani. Vašo odločitev bomo zapisali v piškotek:

Izvor Ime piškotka Namen Trajanje
Lastni cookie_choice vsebuje informacijo o odločitvi uporabnika glede uporabe piškotkov 1 leto

Nastavitev lahko vedno spremenite.

Izklop piškotkov za vse spletne strani

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoči (help) vašega brskalnika. V primeru popolnega izklopa piškotov vam morda katera izmed funkcionalnosti na spletni strani ne bo delovala.

Upravljalec piškotkov je Alta Skupina d.d.