Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Preusmeritev

527e4b125486f32c2a00023c_21.png

Spoštovani,

z dnem 21.11. 2016 je upravljanje krovnega sklada Alpen prevzela družba za upravljanje ALTA Skladi, d.d. V kolikor ste vlagatelj v sklade Alpen, ali bi to želeli postati vas vabimo, da se glede vseh prednostih, ki jih ponuja varčevanje v vzajemnih skladih, obrnete na naše izkušene investicijske svetovalce in sicer preko brezplačne telefonske številke 080 10 60 ali nam pošljite sporočilo na skladi@alta.si. Prisluhnili bomo vašim željam in vam pomagali izbrati najprimernejše varčevanje s katerim boste lažje dosegli svoje finančne cilje.

Tečajnico vzajemnih skladov lahko vlagatelji v ALPEN Invest najdete na tej povezavi.

Ne prezrite novosti v naši ponudbi ALTA naložbene kombinacije in ne pozabite, da do svojih ALTA prihrankov lahko enostavno in kjerkoli dostopate preko spletne aplikacije e-Skladi.

Prijazen pozdrav,

Ekipa ALTA Skladi