Argonos d.o.o. je s 1. 6. 2013 postal odvisni borznoposredniški zastopnik družbe ALTA Invest d.d.

Od leta 1993 je bila družba Argonos stalni član Ljubljanske borze d.d. Za svoje stranke je samostojno in kakovostno opravljala storitve borznega posredovanja in upravljanja premoženja. V letu 2013 se je družba Argonos povezala z vodilno borznoposredniško družbo v Sloveniji in bo delovala kot odvisni borznoposredniški zastopnik družbe ALTA Invest d.d. 

Borzno posredovanje

Borzno posredovanje je primerno za vlagatelje, ki: 

 • želite samostojno nastopati na kapitalskem trgu ter se o svojih naložbah sami odločati, vendar želite izvršitev posla prepustiti našim borznim posrednikom. Vstop na kapitalske trge je možen že z majhnimi denarnimi sredstvi, od nekaj 100 EUR dalje.
 • želite vlagati v likvidne naložbe. Svoje naložbe lahko prodate praviloma vsak delovni dan, denar pa vam je na voljo že v nekaj dneh.
 • imate osnovne izkušnje ali pa vsaj željo, da jih pridobite.
 • želite sami izbirati obseg naložb ter stopnje tveganja.

Več o borznem posredovanju

Upravljanje premoženja

Spremenljive tržne okoliščine in različne investicijske preference vlagateljev zahtevajo, da vam lahko glede na vaš investicijski profil ponudimo produkt, s katerim bomo karseda v največji meri lahko uresničevali vaše investicijske cilje, upoštevajoč vaše osebne preference in omejitve, vašo nagnjenost k tveganju in pričakovan donos. Poglobljen pogovor z našimi strokovnjaki, ki za vas izdelajo vaš investicijski profil je tako osnova za pravilno odločitev pri izbiri produkta in strategije upravljanja premoženja.

Več o upravljanju premoženja

Korporativne finance

Storitev korporativnih financ zajema širok spekter svetovalnih storitev za podporo odločanju malim, srednjim in velikim podjetjem ter samostojnim podjetnikom. Nudimo finančno in poslovno svetovanje na naslednjih področjih:

 • Prevzemi, združitve in koncentracije lastništva
 • Nakupi & prodaje podjetij
 • Statusna preoblikovanja družb
 • Skrbni pregledi in vrednotenja podjetij in projektov
 • Prva ali nadaljnja prodaja finančnih instrumentov
 • Uvrstitev finančnih instrumentov v organizirano trgovanje
 • Druga korporativna in finančna svetovanjaž

Več o korporativnih financah

Vzajemni skladi

Odločitev, kam naložiti svoje prihranke, da boste iz njih ustvarili največ, ni tako težka in stresna, kot se zdi. Naložba v Krovni sklad ALTA je zaradi prilagodljivosti in t.i. učinka davčnega ščita dolgoročno ena najbolj racionalnih, varnih in donosnih odločitev, hkrati pa od vas zahteva najmanj vloženega časa in skrbi. Mirno se boste posvetili svoji karieri, sebi in družini, saj bodo za vaše premoženje skrbeli naši strokovni upravljavci, ki so sposobni v vsakem trenutku sprejeti najboljše investicijske odločitve.

Več o skladih

ARGONOS

01 47 04 800

info.argonos@alta.si

Podpora strankam

01 47 04 804

Katarina Ambrož Đaković

Lokacija podjetja

Več

Vizitka podjetja

Več