Kako na manj tvegan način sodelovati v kriptomaniji in izkoristiti prednosti blockchain tehnologije?

Kriptovalute so v zadnjem letu ali dveh postala ena izmed najbolj vročih gospodarsko-borznih tem. Toda pregled gibanja vrednosti kriptovalut kaže na zelo močno tendenco po nihanju cene tako navzgor kot tudi navzdol. 

Medtem ko je v medijih bistveno bolj poudarjeno dogajanje okoli kriptovalut, pa se resnični tehnološki preboj dogaja pri razvoju BLOCKCHAIN TEHNOLOGIJE. Velike tehnološke korporacije se namreč zavedajo, da bodo lahko s pomočjo novih tehnologij močno oklestile stroške poslovanja, posegle po novih, prej nedosegljivih tržiščih, in izrinile konkurenco, ki ne bo dovolj hitro posvojila novih tehnologij. In prav v ta podjetja investira tudi vzajemni sklad ALTA PHARMA-TECH.


ALTA PHARMA-TECH Z BLOCKCHAINOM

ALTA PHARMA-TECH svoje premoženje investira v podjetja, ki stojijo za tehnologijami prihodnosti.  

Oplemenitite svoje premoženje. Do 31.12.2017 boste vsi, ki boste svoja sredstva vložili v vzajemni sklad ALTA PHARMA-TECH, oproščeni plačila vstopnih stroškov*. 

ŽELIM PRISTOPITI

 

Blockchain je platforma, ki poskuša na področju transakcij narediti to, kar je internet naredil na področju pretoka informacij.

Pri implemteciji blockchain tehnologije je sama ideja kaj bodo podjetja z novo tehnolgijo počela bistveno pomembnejša od uspešnosti platforme same. Največjo vrednost nove blockchain tehnologije namreč predstavljajo podjetja, ki s pomočjo protokola (podobno kot internet) udejanjajo poslovne ideje in izboljšujejo poslovanje. To pomeni, da prodajo več izdelkov in/ali storitev in so pri poslovanju učinkovitejša.  V takšna podjetja vlaga  vzajemni skladi ALTA PHARMA-TECH. 

Pomoč in informacije

Janez Srebot
Vodja prodajne skupine

janez.srebot@triglavskladi.si

01 3200 400

Katja Pogorevc Zidarič
Vodja skrbništva strank

katja.zidaric@triglavskladi.si

01 3200 400

Petra Šebök
Višja investicijska svetovalka

petra.sebok@triglavskladi.si

02 5351 800

Klavdija Smolič
Investicijska svetovalka

klavdija.smolic@triglavskladi.si

01 3200 400

Helena Rojc Jarc
Investicijska svetovalka

helena.rojc@triglavskladi.si

01 3200 400

Marjana Pestotnik
Investicijska svetovalka

marjana.pestotnik@triglavskladi.si

01 3200 400