Storitve za obstoječe stranke

Sklepanje dodatnih pristopnih izjav, prenosi ter izplačila za vzajemne sklade

Postopek za sklepanje dodatnih pristopnih izjav, prenose med skladi ter izplačila na TRR za vzajemne sklade se razlikuje glede na to, ali imate osebni digitalni certifikat (1) ali ne (2):

(1) Če imate osebni digitalni certifikat

Če je vaš certifikat registriran v aplikaciji e-Skladi, lahko vse naštete tipe transakcij izvajate znotraj aplikacije e-Skladi. Če vašega certifikata še niste registrirali v e-Skladih, lahko to naredite z obiskom strani e-Skladov.

(2) Če nimate osebnega digitalnega certifikata

Dostop do aplikacije e-Skladi je možen tudi brez digitalnega certifikata in vam omogoča tisk predizpolnjenih obrazcev, ki jih lahko podpišete in pošljete na naš naslov (ALTA Skladi, Železna cesta 18, 1000 Ljubljana). Postopek registracije je preprost, potrebno je le izpolniti spletni obrazec.

Osebni obisk

Seveda lahko vse pristope k dodatnim storitvam opravite na našem sedežu v Ljubljani vsak delovnik od 9:00 do 17:00 ure. S seboj potrebujete:

  • veljaven osebni dokument,
  • potrdilo o davčni številki,
  • osebni bančni račun (bančno kartico). 

Poleg osebnega obiska in podpisa dokumentacije v naših poslovalnicah ali pri partnerjih je mogoče storitve, če gre za isto podjetje, dodajati tudi z naročilom dokumentacije prek pošte.

Naročilo dokumentacije za dodatne storitve ALTA Invest (borzno posredovanje, TradePort, upravljanje premoženja)

Če imate z ALTA Invest d.d. že podpisano pogodbo za borzno posredovanje, TradePort ali gospodarjenje s finančnimi instrumenti, vam lahko pogodbo za dodatno storitev pošljemo na vaš dom v kuverti s plačano povratno poštnino.

 

NAKAZILO SREDSTEV

Navodila za nakazilo sredstev se razlikujejo glede na storitev.

Več

ELEKTRONSKE POTI

Elektronske poti omogočajo našim strankam dostop do njihovega portfelja in izvajanje transakcij. 

Več