Sporočila za javnost 9.12.2016

ALTA Invest najboljši član Ljubljanske borze

Ljubljanska borza je v četrtek, 8.12.2016, prvič podeljevala nagrade borznim družbam in članom za njihove uspehe.

V ALTA Invest, največji slovenski borznoposredniški družbi, smo v konkurenci števulnih bank in borznih družb prejeli nagrado za člana leta. Po ocenah Ljubljanske borze smo se izkazali v prav vseh kategorijah, in sicer izvedenem prometu, transakcijah, porastu prometa, izvajanju analiz za javnost in promociji slovenskega trga kapitala. Nagrada je lepa pohvala našemu neutrudnemu delu in dodaten dokaz, da ALTA ostaja vodilna slovenska borznoposredniška hiša. 

Podobno kot lani smo tudi letos našim strankam brezplačno poslali komentarje poslovanja Telekoma Slovenije, Luke Koper, Zavarovalnice Triglav, Krke, Cinkarne Celje, Intereurope, Save Re, Gorenja in Petrola. Poleg tega naši analitiki redno posodabljajo analize najvidnejših slovenskih borznih podjetij, ki so strankam brezplačno dosegljive v spletni aplikaciji e-Trading.
Vlagateljem, ki so naročeni na naš Mesečni Navigator, kvartalno po e-pošti pošiljamo tudi pregled slovenskih delnic, ki je dostopen na tej povezavi.

Preko ALTE Invest lahko vlagatelji dostopajo do praktično vseh borz na svetu, obenem pa imajo naše stranke brezplačen dostop do širokega nabora različnih naložbenih poročil in komentarjev, ki jih vsakodnevno pripravljajo naši strokovnjaki.


Prejemniki nagrad  za družbe zmagovalke so Krka, Intereuropa, dvakrat Petrol, Unior, Cinkarna Celje. Družbe zmagovalke so se v opazovanem obdobju izkazale v različnih statističnih kriterijih, kot so: promet, porast tečaja, porast prometa in število trgovalnih dni.  Vsem iskreno čestitamo. 

 

ALTA Invest d.d.

Ljubljana, 9. 12. 2016

NAZAJ NA AKTUALNE OBJAVE