Novice 1.8.2018

Brez vstopnih stroškov na enkratna vplačila

V mesecu avgustu so vsa enkratna vplačila oproščena vstopnih stroškov*.

Najpogostejša razloga za varčevanje sta običajno nakup nepremičnine in varčevanje za pokojnino. Varčujemo pa lahko tudi za bolj zabavne stvari, kot so počitnice na kateri od sanjskih lokacij. V mesecu juniju vsi načrtujemo in razmišljamo o sanjskih destinacijah, na katere bi se radi nekoč odpraviti.  Da ne bo ostalo samo pri sanjarjenju, je potreben le prvi korak, pri vsem ostalem pa vam pomagamo v ALTI. Začnite uresničevati sanje in privarčujte za sanjski dopust brez prevelikih odrekanj.

Za vas smo pripravili brezplačno Excel preglednico za enostavno spremljanje financ vašega gospodinjstva ter varčevalni priročnik. Preverite ali zapravite preveč oziroma kje lahko prihranite ter tako še hitreje uresničite svoje želje: PODROBNO >>>

 

Prijazen pozdrav, 

Ekipa ALTA Skladi d.d.

 

*Vsi vlagatelji, ki bodo v obdobju od vključno 1.8.2018 do vključno 31.8.2018 vplačali sredstva na posebni račun Krovnega sklada ALTA, kot enkratno vplačilo, bodo oproščeni plačila vstopnih stroškov. Kot vplačila, ki so prispela pravočasno, se bodo štela vsa enkratna vplačila, ki bodo pripela na račun posameznega podsklada ALTA do vključno dne 31.8.2018.

NAZAJ NA AKTUALNE OBJAVE