Novice 3.9.2018

Brez vstopnih stroškov na enkratna vplačila

V mesecu septembru so vsa enkratna vplačila oproščena vstopnih stroškov*.

Ste se tudi vi kdaj spraševali, kako bi bilo varčevanje lahko zabavno in poučno? Za vas in za vaše otroke smo pripravili nekaj koristnih nasvetov kako pričeti z varčevanjem v različnih starostnih obdobjih.

Finančna pismenost za večino ni najbolj zabavna, vendar je za otroke to ena izmed najboljših življenjskih popotnic. O varčevanju in denarju jih lahko učimo že od mladih nog, vendar pa je pomembno, da je učenje zabavno. Za pomoč pri izobraževanju smo v Varčevalnem leksikonu zbrali nekaj koristnih in zabavnih nasvetov  ter iger glede na starost otrok ter pripravili enostavno Excel preglednico za spremljanje financ.

Ob začetku šolskega leta v ALTI podarjamo tudi 10 kompletov šolskih potrebščin. Za podrobnejše informacije in prenos priročnika ter sodelovanje v nagradni igri obiščite: https://www.alta.si/sl-si/zabavno-varcevanje.

 

Prijazen pozdrav, 

Ekipa ALTA Skladi d.d.

 

*Vsi vlagatelji, ki bodo v obdobju od vključno 1.9.2018 do vključno 30.9.2018 vplačali sredstva na posebni račun Krovnega sklada ALTA, kot enkratno vplačilo, bodo oproščeni plačila vstopnih stroškov. Kot vplačila, ki so prispela pravočasno, se bodo štela vsa enkratna vplačila, ki bodo pripela na račun posameznega podsklada ALTA do vključno dne 30.9.2018.

NAZAJ NA AKTUALNE OBJAVE