Novice 1.10.2018

Brez vstopnih stroškov na enkratna vplačila

V mesecu oktobru so vsa enkratna vplačila oproščena vstopnih stroškov*.

Oktober je mesec varčevanja, na zadnji dan v mesecu, 31. oktobra, pa se zaključi s svetovnim dnevom varčevanja. Ustanovljen je bil z namenom poudarjanja pomembnosti varčevanja za posameznika in za družbo kot celoto. Praznujemo ga že od leta 1924, ko so se v Milanu zbrali predstavniki 700 hranilnic iz 27 držav, med njimi tudi predstavniki današnje Slovenije.

Vsi se ves čas trudimo načrtovati naše finance in tudi varčevati. Da bo postopek lažji smo pripravili priročnik ABC uspešnega varčevanja za vse generacije.

V njem smo razložili kako se čim bolj učinkovito lotiti varčevanja, pripravili primere za izobraževanje vaših otrok glede na njihovo starost ter Excel razpredelnico za spremljanje in načrtovanje financ.

 

Prijazen pozdrav, 

Ekipa ALTA Skladi d.d.

 

*Vsi vlagatelji, ki bodo v obdobju od vključno 1.10.2018 do vključno 31.10.2018 vplačali sredstva na posebni račun Krovnega sklada ALTA, kot enkratno vplačilo, bodo oproščeni plačila vstopnih stroškov. Kot vplačila, ki so prispela pravočasno, se bodo štela vsa enkratna vplačila, ki bodo pripela na račun posameznega podsklada ALTA do vključno dne 31.10.2018.

NAZAJ NA AKTUALNE OBJAVE