Novice 19.8.2020

Pomembno obvestilo za vlagatelje

Spoštovani vlagatelji,

obveščamo vas, da bosta s postopkom pripojitve vzajemnih skladov ALTA k Triglav vzajmenim skladom s svojim delovanjem prenehali spletna aplikacija e-Skladi in mobilna aplikacija ALTA. E-Skladi bodo z delovanjem prenehali 21.8.2020, mobilna aplikacija pa z 28.8.2020.  Za informacije o stanju nas v tem obdobju lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 10 60 ali nam pišete na info@triglavskladi.si.

Od 21.8.2020 ter do zaključka pripojitve bodo začasno zaustavljena tudi vplačila, izplačila in prenosi pri vseh podskladih Krovnega sklada ALTA. Podrobnejše informacije so na voljo tukaj.

Postopek pripojitve bo zaključen 31.8.2020. Od takrat dalje vas vabimo k uporabi spletne aplikacije Moj Račun in mobilne aplikacije Triglav Skladi. Prosili vas bomo le, da se za uporabo ponovno registrirate. Vrednost vašega premoženja se zaradi pripojitev ne bo spremenila. Prav tako vlagatelji ohranjate enak davčni status.

 

APLIKACIJA MOJ RAČUN


Naložite mobilno aplikacjo Triglav Skladi

 

 

Za lažji pregled pripojitev smo vam pripravili shemo nameravanih pripojitev, ki si jo lahko ogledate na naslednji povezavi: Shema pripojitev.

 

V primeru dodatnih vprašanj nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 10 60 ali nam pišete na info@triglavskladi.si.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in izkazano zaupanje. Trudili se ga bomo z rezultati našega dela tudi v prihodnje upravičiti.

 

Triglav Skladi

NAZAJ NA AKTUALNE OBJAVE