TradePort ekipa

Naša ekipa že vse od leta 2006 deli svoje znanje in izkušnje tako z začetniki kot izkušenimi aktivnimi vlagatelji. Premagujte finančne trge z nami tudi vi. Z našo lokalno podporo trgujte uspešneje, učinkoviteje in udobneje. 

Andraž Antonič
Trading Consultant

andraz.antonic@alta.si

01 3 200 396

Na finančnih trgih trgujem že 11 let in pri trgovanju najpogosteje iščem priložnosti trgovanja korekcije v primeru pretiranih kratkoročnih premikov tečaja. Najraje imam makro zgodbe na podlagi katerih nato trgujem delniške indekse, surovine ali valute.

Rok Petročnik
Samostojni analitik

rok.petrocnik@alta.si

01 3 200 373

Imam 3 leta trgovalnih izkušenj in najpogosteje uporabljam strategijo sledenje primarnega trenda s pomočjo drsečih sredin. Poslužujem se tudi strategije preboja iz vzorcev zagozde, zastave in pravokotnika. Trenutno so mi najljubši valutni in delniški trgi.

Obveščenost

Ne izgubljajte časa. Zagotovite si ključne informacije v naših dnevnih ali tedenskih pregledih.

Znanje

Izboljšajte svoje trgovalne rezultate. Pridobite nova znanja na naših spletnih izobraževanjih.

Izkušnje

Izognite se prvim napakam. Vprašajte našo ekipo, ki ima skupaj že več let trgovalnih izkušenj.

Seznam TradePort spletnih tečajev

Ime dogodka Datum Ura Brezplačna prijava

Trgovanje ali investiranje?

torek, 13.2.2018

17:00

OGLED POSNETKA

Temelji uspešnega trgovanja

torek, 13.2.2018

18:00

OGLED POSNETKA

Trgovanje skladov direktno na borzah (ETF skladi)

četrtek, 15.2.2018

17:00

OGLED POSNETKA

Delniški in surovinski trgi z vzvodom (CFD)

četrtek, 15.2.2018

18:00

OGLED POSNETKA

Trgovanje valutnih razmerij (FX)

ponedeljek, 19.2.2018

17:00

OGLED POSNETKA

Kdaj kupovati in kdaj prodajati? (tehnična analiza)

ponedeljek, 19.2.2018

18:00

OGLED POSNETKA

Izbira tipa trgovanja

torek, 20.2.2018

17:00

OGLED POSNETKA

Oblikovanje lastne trgovalne strategije

torek, 20.2.2018

18:00

OGLED POSNETKA

Omejevanje tveganj na finančnih trgih

sreda, 21.2.2018

17:00

OGLED POSNETKA

Kako skrbeti za razvoj svojih trgovalnih sposobnosti?

četrtek, 22.2.2018

17:00

OGLED POSNETKA

 

Utrip trgov

Prejmite vse ključne informacije o dogajanju na finančnih trgih na enem mestu. Dnevna in tedenska e-pošta s pregledom dogajanja na tujih finančnih trgov v video in pisni obliki.

Zanima me več

Vrhunsko znanje

Nadgradite svoje trgovalne sposobnosti s pomočjo ekipe, ki ima skupaj več kot 30 let trgovalnih izkušenj. Na voljo so vam številna učna gradiva in redni spletni seminarji.

Zanima me več

Trgovalne ideje

Zagotovite si dnevno ali tedensko trgovalno priložnost. Predloge iščemo na tujih finančnih trgih in vsak vsebuje jasne scenarije vstopa in izstopa iz pozicije. Tako so predlogi zanimivi tudi za pridobivanje znanja o  pravilnem postavljanju scenarijev.

Zanima me več

 

Vadbeni račun

Preizkusite svoje sposobnosti in znanje na vadbenem računu. Tako boste pridobivali izkušnje brez tveganja izgub in brez stroškov.

Zanima me več

Administrativna pomoč

Osredotočite se na trgovanje. Za vse ostalo poskrbimo v lokalni ekipi TradePort. 

Zanima me več

 

Pogosta vprašanja

Spodaj so odgovori na vprašanja, ki nam jih vlagatelji najpogosteje zastavljajo. Za ostala vprašanja smo vam na voljo preko kontaktnega obrazca, elektronske pošte tradeport@alta.si ali telefona 01 32 00 396.

TradePort pogosta vprašanja

Trgovalna podpora TradePort je na voljo vsem, ki prek ALTA Invest d.d. odprete trgovalni račun pri partnerju Saxo Bank ali Interactive Brokers UK. Oba partnerja sodita med največje ponudnike spletnih trgovalnih platform. Preizkusite ju lahko z odprtjem demo Vadbenega računa.

Našo trgovalno podporo lahko pred odprtjem preizkusite s prijavo na 7-dnevni dostop do TradePort informativnih vsebin ali z udeležbo na aktualnih brezplačnih spletnih dogodkih, ki so objavljeni zgoraj.

Trgovalna podpora TradePort je brezplačna za vse, ki prek ALTA Invest d.d. odprete  trgovalni račun pri Saxo Bank ali Interactive Brokers UK. Pogoj za prejem storitve je torej aktiven trgovalni račun, odprt prek ALTA Invest.

Za odprtje trgovalnih računov pri naših partnerjih morate najprej skleniti pogodbo o podpori TradePort z ALTA Invest d.d. Za navodila, kje sklenete omenjeno pogodbo in katere dokumente potrebujete, nas pokličite na 01 32 00 396 ali nam pišite na tradeport@alta.si

Oba ponudnika nudita široko paleto osnovnih in izvedenih finančnih instrumentov. Za trgovanje so vam na voljo delnice, ETF skladi, pogodbe na razliko (CFD), valutno trgovanje (Forex), warranti, delniške opcije, valutne opcije in terminske pogodbe (Futures). Kateri ponudnik je primernejši za vaše trgovanje, je odvisno od finančnih instrumentov, s katerimi najpogosteje trgujete, velikosti poslov in osebnih preferenc glede platforme. Predlagamo, da nas pokličete na 01 32 00 396 ali nam pišete na tradeport@alta.si in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.

Da. Trgovalne račune pri partnerskih ponudnikih in pogodbo o TradePort podpori lahko sklenete tudi pravne osebe. Za navodila, kje lahko sklenete omenjeno pogodbo in katere dokumente potrebujete, nas pokličite na 01 32 00 396 ali nam pišite na tradeport@alta.si.

Morda vas zanima tudi