Vrhunsko znanje

Razumevanje delovanja finančnih trgov in poznavanje lastnosti posameznih finančnih instrumentov sta osnovna temelja za preizkus na finančnih trgih  preko vadbenega računa. Ta osnovna temelja nato nadgrajujemo v vedno višji nebotičnik s pridobivanjem izkušenj na vadbenem ali pravem trgovalnem računu. Naša TradePort ekipa že vrsto let nudi brezplačne spletne seminarje na katerih lahko tako začetniki kot izkušeni aktivni vlagatelji spoznate osnove uspešnega trgovanja.

Brezplačni spletni seminarji

Spletna izobraževanja so brezplačno na voljo vsem, ki vas zanima aktivno vlaganje. Na spletnih seminarjih boste pridobili osnovno znanje, potrebno za uspešen preizkus na vadbenem ali pravem trgovalnem računu. Spoznali boste različne finančne instrument in tehnično analizo, ki jo uporabljamo za določanje »timinga« posla. Ter ostala praktična znanja in orodja, ki bodo izboljšala vašo uspešnost na finančnih trgih.

Ekskluzivni spletni seminarji

Na voljo so vsem, ki ste aktivni naročniki na trgovalno podporo TradePort. Na ekskluzivnih spletnih seminarjih boste pridobili naprednejše znanje o aktivnem vlaganju. Znanje bodo na vas prenesli izkušeni člani TradePort ekipe, ki so že več kot desetletje tudi sami aktivni vlagatelji.

Morda vas zanima tudi