Utrip trgov

Imate težave pri prepoznavanju dnevnega utripa finančnih trgov? Težave se navadno pojavijo zaradi (pre)velikega števila virov novic, saj je težko najti zbir vseh ključnih informacij, ki bodo dejansko vplivale na gibanje finančnih trgov. Zaupajte merjenje utripa naši izkušeni TradePort ekipi, ki že več kot 10 let vsak trgovalni dan spremlja in analizira dogajanje na finančnih trgih. V le 5-10* minutah dnevno boste izvedeli vse ključne informacije za gibanje finančnih trgov v prihodnjih dneh. 

*običajna dolžina video pregleda

Dnevni utrip trgov

Dnevna elektronska pošta s povzetkom najpomembnejših dogodkov preteklega dne in z edinstvenim dnevnim video pregledom finančnih trgov. V video pregledu spoznate aktualne scenarije tekočega trgovalnega dne za najpomembnejše finančne instrumente (DAX, S&P500, EURUSD,…). Obveščanje je namenjeno dnevno aktivnim vlagateljem.

NAROČI DNEVNI UTRIP

Tedenski utrip trgov

Tedenski pregled najpomembnejših dogodkov v obliki elektronske pošte. Vsebuje kratek komentar, pregled donosov po sektorjih in daljši tedenski video pregled finančnih trgov. Namenjen je dnevno, tedensko ali mesečno aktivnim vlagateljem.

NAROČI TEDENSKI UTRIP

Izredni spletni prenosi

Ob dogodkih posebnega pomena za finančne trge pripravimo tudi spremljanje dogajanja v živo. Nekateri primeri iz preteklosti so Alibaba IPO in zelo pomembne objave obrestnih mer s strani FED in ECB. Tovrstni spletni prenosi v živo navadno niso brezplačni in so na voljo le aktivnim uporabnikom TradePort podpore. 

Utrip trgov

TradePort ekipa že več kot 10 let vsak trgovalni dan spremlja in analizira dogajanje na finančnih trgih.

Morda vas zanima tudi