Vadbeni računi

Vadbeni računi so računi za trening. Primerni so tako za začetnike, ki šele spoznavajo osnove trgovanje, kot za izkušene aktivne vlagatelje, ki želijo eksperimentirati z novimi trgovalnimi strategijami in tehnikami, preden jih uporabijo na pravem računu. Podpora TradePort vam nudi vadbeni račun pri partnerju Saxo Bank. Za odprtje kliknite na povezavo spodaj. 

Vadbeni račun pri Saxo Bank

Primeren je tako za začetnike kot izkušene aktivne vlagatelje. Začetniki boste navdušeni nad enostavno in sodobno trgovalno platformo, ki vam omogoča trening in nabiranje izkušenj na praktično vseh finančnih instrumentih (delnice, ETF, FX, CFD, opcije, Futures …). Izkušenejši boste navdušeni nad naborom in izvrševanjem pri OTC izvedenih finančnih instrumentih (FX in CFD) ter možnostjo uporabe orodij na področju delniških novic in raziskav. Trgovalni pogoji na vadbenem računu so praviloma enaki trgovalnim pogojem na resničnem trgovalnem računu.

Za dostop izpolnite spodnji obrazec in na elektronsko pošto boste prejeli vpisne podatke ter navodila za dostop do svojega Saxo Bank demo računa.

Morda vas zanima tudi