Vadbeni računi

Vadbeni računi so računi za trening. Primerni so tako za začetnike, ki šele spoznavajo osnove trgovanje, kot za izkušene aktivne vlagatelje, ki želijo eksperimentirati z novimi trgovalnimi strategijami in tehnikami, preden jih uporabijo na pravem računu. Podpora TradePort vam nudi vadbeni račun pri dveh vodilnih ponudnikih elektronskega trgovanja. Oba nudita dostop do trgovanja na računalniku, tablici in telefonu. Vsak izmed ponudnikov ima svoje prednosti. Če niste prepričani, kateri je najprimernejši za vas, nam pišite ali nas pokličite. 

Vadbeni račun pri Interactive Brokers UK

Primeren je za izkušenejše vlagatelje, ki vam večja kompleksnost programske opreme ne predstavlja težave. Iz vidika nabora instrumentov je IB UK vadbeni račun primernejši za trgovanje borznih instrumentov in ne OTC izvedenih finančnih instrumentov. Primeri borznih instrumentov so delnice, delniške opcije in terminske pogodbe. Trgovalni pogoji na vadbenem računu se razlikujejo od trgovalnih pogojev na resničnem trgovalnem računu. Na pravih trgovalnih računih bodo nato tudi določena pravila glede trgovanja znotraj dneva.

Odpri račun pri Interactive Brokers UK

Vadbeni račun pri Saxo Bank

Primeren je tako za začetnike kot izkušene aktivne vlagatelje. Začetniki boste navdušeni nad enostavno in sodobno trgovalno platformo, ki vam omogoča trening in nabiranje izkušenj na praktično vseh finančnih instrumentih (delnice, ETF, FX, CFD, opcije, Futures …). Izkušenejši boste navdušeni nad naborom in izvrševanjem pri OTC izvedenih finančnih instrumentih (FX in CFD) ter možnostjo uporabe orodij na področju delniških novic in raziskav. Trgovalni pogoji na vadbenem računu so praviloma enaki trgovalnim pogojem na resničnem trgovalnem računu.

Odpri vadbeni račun pri Saxo Bank

Kateri ponudnik je za moje trgovanje primernejši?

Na izbiro med IB UK in Saxo Bank vpliva več dejavnikov. Izbira je odvisna od:

  • Vrste finančnega instrumenta (FX, CFD, delnice, ETF, opcije, terminske pogodbe,…).
  • Dinamike trgovanja (trgovanje znotraj dneva, nekaj dni ali več tednov).
  • Občutljivosti na kompleksnejšo programsko opremo.
  • Velikosti trgovalnega računa
  • Osebnih preferenc, ...

Da bi sprejeli najboljšo odločitev, nam pišite preko kontaktnega obrazca ali nas pokličite na  01 32 00 396. Ob uporabi kontaktnega obrazca vas prosimo, da pri tem vključite odgovore na zgoraj navedene alineje.

Morda vas zanima tudi